Χυμοί κόκκινων φρούτων BEUTELSBACHER


Θωρακίστε τον οργανισμό σας…. φυσικά!

 Στην μεγάλη οικογένεια των απολαυστικών χυμών Beutelsbacher, περιλαμβάνονται και οι χυμοί από διάφορους ερυθρόχρωμους καρπούς όπως κόκκινο σταφύλι, κράνμπερι, μύρτιλο, και διάφορα άγρια μούρα (σμέουρο, βατόμουρο κλπ). Αποτελούν πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, φλαβονοειδών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων και έτσι διεκδικούν μια καλή θέση στην καθημερινή μας διατροφή.

Οι κόκκινες τροφές περιέχουν διάφορα αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες, βιταµίνες και πολλά ιχνοστοιχεία και θρεπτικά συστατικά, ευεργετικά για τον οργανισμό.

Tα κόκκινα φρούτα περιέχουν υψηλά επίπεδα ανθοκυανινών, και άλλων φλαβονοειδών, τα οποία καταπολεμούν τη φθορά και το οξειδωτικό στρες που προκαλείται στα κύτταρα του οργανισμού, από τις ελεύθερες ρίζες. Ακόμα, διατηρούν σε καλύτερη κατάσταση τις αρτηρίες της καρδιάς, γεγονός που οδηγεί στην καλύτερη καρδιακή και εγκεφαλική λειτουργία.

Μαζί με όλα τα προηγούμενα οι χυμοί αυτοί χαρακτηρίζονται και από τα παρακάτω:

Άμεσης έκθλιψης (όχι από συμπύκνωμα)

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Χωρίς χρωστικές

Χωρίς αρωματικές ύλες

Χωρίς συντηρητικά                            

Δώστε στον οργανισμό σας τη θρέψη που του αξίζει.


 

Χυμός κόκκινου σταφυλιού

Συστατικά: 100% χυμός από σταφύλια βιοδυναμικής γεωργίας άμεσης έκθλιψης (ποικιλίες Barbera και Monepulciano).

Φυσικός χυμός από κόκκινα σταφύλια Barbera και Monepulciano χωρίς τη χρήση θειωδών ως συντηρητικά. Με ήπιες διαδικασίες, ώστε να διατηρηθεί καλύτερα το άρωμα, παράγεται ένας φυσικός χυμός με όλα τα θρεπτικά συστατικά, το άρωμα και τη γεύση των φρούτων.


 

Χυμός κράνμπερυ 

Συστατικά: 100% χυμός από κράνμπερυ βιολογικής γεωργίας Καναδά.

Οι Ινδιάνοι της Β. Αμερικής γνώριζαν από πολύ παλιά τα οφέλη του κράνμπερυ (Vaccinium oxycoccus L.). Οι Ευρωπαίοι μετανάστες άρχισαν να ανακαλύπτουν τον εξαίσιο αυτό καρπό από τις αρχές του 19ου αιώνα.   

Τα κράνμπερυ συλλέγονται από επιλεγμένες βιολογικές καλλιέργειες και δίνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά, το άρωμα και τη γεύση τους στο χυμό. Για βελτίωση λειτουργίας του ουροποιητικού. 


 

 

Χυμός μύρτιλου 

Τα μύρτιλα δάσους, που εδώ και αιώνες θεωρούνται πηγή τροφής και θεραπείας, είναι πιστοποιημένα άγρια φρούτα. Συλλέγονται και επεξεργάζονται με ήπιες διαδικασίες χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συμπυκνωμάτων. Για καλύτερη υγεία και ευεξία, συνιστούμε την κατανάλωση 50ml φυσικού χυμού μύρτιλου καθημερινά.


 

 

Χυμός άγριων μούρων  DEMETER         

 

Απολαυστικός χυμός από άμεση έκθλιψη διαφόρων φρούτων του δάσους.

Συστατικά: χυμός από αχλάδι*, σταφύλι*, σμέουρο**, φράουλα**, βατόμουρο**, καρπό άγριου τριαντάφυλλου**, μύρτιλο**, κορόμηλο** και κόκκινο μύρτιλο**.

Όπου *προϊόν βιολογικής γεωργίας.

Όπου **προϊόν βιοδυναμικής γεωργίας.