Menu
Your Cart

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Το bioart.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής εταιρείας με επωνυμία BIO ART | BIO MARKET, που εδρεύει στο Γέρακα, στην οδο  Λ.Μαραθώνος 176,  Τ.Κ. 15344, 


ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ΒΙΟΑΡΤ ΒΙΟΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Λιανικό Εμπόριο Βιολογικών Τροφίμων

ΑΦΜ: 997606518

ΔΟΥ: ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΕΔΡΑ: Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 176 -ΓΕΡΑΚΑΣ

Email: info@bioart.gr

Τηλ. 210 6654017


Αποστολές – Χρεώσεις:

Οι παραγγελίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα  με courier (ACS) ή μεταφορική εταιρεία, συνεργάτη μας. 

Χρεώσεις: (Για παραγγελίες ως 5kg)

Για αγορές άνω των 50,00€ η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Για αγορές μικρότερες από 50,00€ η χρέωση είναι:

Χερσαίοι προορισμοί: 3,00€

Νησιωτικοί προορισμοί: 3,50€

Αντικαταβολή: 2,00€

Για παραγγελίες άνω των 5kg η χρέωση είναι 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Σε περίπτωση που η περιοχή αποστολής θεωρείται δυσπρόσιτη ή το δέμα έχει μεγάλο όγκο ή βάρος, προηγείται επικοινωνία με τον πελάτη για τον ορισμό μεταφορικών εξόδων κατά περίπτωση. 

Μπορείτε να δείτε αν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτος προορισμός εδώ (https://www.acscourier.net/el/search-areas)


Τρόποι πληρωμής:

Αντικαταβολή: Εξόφληση μετρητοίς στον οδηγό που παραδίδει την παραγγελία. 

Εξόφληση με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης: Μετά την κατάθεση θα πρέπει να μας σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eshop@bioart.gr, αντίγραφο του καταθετηρίου όπου να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας.

Στην εξόφληση με κατάθεση σε λογαριασμό αυξάνεται ο χρόνος παράδοσης, ανάλογα με τις ημέρες που χρειάζεται η τράπεζα για να εκκαθαρίσει την πληρωμή.

ΔικαιούχοςΒΙΟΑΡΤ ΒΙΟΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

EUROBANK

GR91 0260 2220 0008 5020 1139 602

ALPHA

GR50 0140 3400 3400 0232 0001 869

Πιστωτική κάρτα: Συναλλαγές με πιστωτική κάρτα θα είναι σύντομα διαθέσιμες.


Επιστροφές:

Λόγω της φύσης του ηλεκτρονικού εμπορίου και εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής του καταναλωτή με το προς αγορά είδος, υπάρχει περίπτωση να μην καλύπτονται πλήρως οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη. Στις ελάχιστες αυτές περιπτώσεις που θα συμβεί αυτό σας δίνουμε τη δυνατότητα επιστροφής.

Όροι επιστροφής:

1.Η ημερομηνία επιστροφής να μην ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

2.Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και σε άριστη κατάσταση.

3.Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά εμάς σε διαφορετική περίπτωση βαρύνουν τον πελάτη.

4.Σε περίπτωση που πληρούνται οι παραπάνω όροι επιστροφής η εταιρεία μας θα προχωρήσει σε επιστροφή των χρημάτων της αξίας του προϊόντος στο ακέραιο.

Συμβουλές για επιστροφή:

1.Παρακαλούμε συσκευάζετε το προϊόν σε μεγαλύτερη συσκευασία ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή ή χρησιμοποιείτε την συσκευασία με την οποία το παραλάβατε.

2.Για τις επιστροφές που επιβαρύνεται η εταιρεία μας με τα έξοδα αποστολής παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ACS courier διαφορετικά το δέμα δεν θα γίνεται δεκτό.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τo καταστημα μας καθημερινά 9.00-16.00 στο τηλ.210 6654017

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες. 

  • Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την σελίδα μας και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστεθέντες της εταιρείας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης. 
  • Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά το bioart.gr δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα BIOART χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από τo BIOART. Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.