Σαλάτα με φαγόπυρο, σέσκουλο και λάδι Ω 3-6-9

Για 4 μερίδες

250γρ φαγόπυρο RAPUNZEL

100γρ σέσκουλο (ή σπανάκι ή ρόκα)

1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε κύβους

1 μήλο κομμένο σε λεπτές φέτες

5 κουταλιές σούπας κάρδαμο βότανο ή άλλα φρέσκα βότανα – μαϊντανός, κολίανδρος φρέσκος)

30γρ κράνμπερρυ Simply Bio

2 κουταλιές σούπας μείγμα σπόρων τραγανό RAPUNZEL

1 αβοκάντο κομμένο σε φέτες

 Για το ντρέσσινγκ

2 κουταλιές σούπας ξύδι μπαλσάμικο λευκό RAPUNZEL

6 κουταλιές σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

4 κουταλιές σούπας χυμός λεμονιού (φρεσκοστυμμένος)

2 κουταλάκια του γλυκού λάδι Ω 3-6-9 RAPUNZEL

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

1-2 κουταλιές σούπας ταχίνι ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

1 κουταλιά σούπας μουστάρδα απαλή Naturata

1 κουταλιά σούπας σιρόπι καρύδας RAPUNZEL

 Για τη γεύση:

Αλάτι Ατλαντικού RAPUNZEL

Πιπέρι μαύρο τριμμένο BioArt

 Εκτέλεση

Βράζουμε το φαγόπυρο σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Πλένουμε τα λαχανικά, κόβουμε το κρεμμύδι. Τα βάζουμε όλα μαζί σε μπωλ, μαζί με το κράνμπερρυ και το μείγμα σπόρων.

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσσινγκ. Ρίχνουμε το ντρέσσινγκ στο μείγμα του φαγόπυρου και ανακατεύουμε καλά.

Διακοσμούμε με φέτες μήλου και φέτες αβοκάντο.

Σερβίρεται είτε ζεστό είτε κρύο ως σαλάτα.

Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά.

Vegan

Χωρίς γλουτένη

Τα είδη που περιλαμβάνει η συνταγή θα τα βρείτε στο κατάστημα βιολογικών προϊόντων BioArt BioMarket.

Μια ευγενική προσφορά BioArt