Μενού
Your Cart
Καλέστε μας τώρα
210 6654017

Κρέμα Μαγειρικής Αμυγδάλου Ecomil 200ml ΒΙΟ

Κρέμα Μαγειρικής Αμυγδάλου Ecomil 200ml ΒΙΟ

Χωρίς γλουτένη

Dairy Free

Vegan

Κρέμα Μαγειρικής Αμυγδάλου Ecomil 200ml ΒΙΟ

Κρέμα Μαγειρικής Αμυγδάλου Ecomil 200ml ΒΙΟ


Φυτική βιολογική κρέμα μαγειρικής με βάση το αμύγδαλο, η οποία αποτελεί εναλλακτική πρόταση στις ζωικές κρέμες μαγειρικής και στις κρέμες μαγειρικής σόγιας.

Η κρέμα μαγειρικής Ecomil  Almond δεν πήζει όταν μαγειρευτεί. 

Μπορείτε να την βράσετε και να την αναμίξετε με όξινα συστατικά (λεμόνι, κρασί, μουστάρδα). 

Δοκιμάστε την σε σάλτσες, σούπες, ζυμαρικά, λαχανικά και επιδόρπια, καθώς και σε τσάι ή καφέ. 

Είναι πολύ νόστιμη, λιπαρή, έτοιμη για χρήση, που ταιριάζει  εύκολα με τις αλατισμένες ή γλυκές συνταγές σας.

Βιολογικό

Χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς γλουτένη

Vegetarian

Vegan


Συστατικά: Νερό, αμύγδαλα* (7%), ηλιέλαιο*, σιρόπι αγαύης*, σταθεροποιητές (αραβικό κόμμι*, κόμμι γκουάρ), γαλακτοματοποιητής: λεκιθίνη ηλίανθου*, θαλασσινό αλάτι, φυσικό άρωμα αμυγδάλου*. (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας).


Προέλευση: ΙΣΠΑΝΙΑ


Διατροφική αξία ανά 100g/ml:

Ενέργεια: 383kj/93kcal

Λιπαρά: 8,5g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,9g

Υδατάνθρακες: 1g εκ των οποίων σάκχαρα: 1g

Πρωτεΐνη: 1,3g

Αλάτι: 0,1g


Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 5 ημερών.

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.


Συνταγή:

ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΚΑΦΕ Vegan

Συστατικά:                                                       

400 ml. κρέμα μαγειρικής αμυγδάλου EcoMil 

40 ml. καφέ ESPRESSO

30 γρ. ζάχαρη καρύδας ΟΛΑ ΒΙΟ

1 γρ. άγαρ-άγαρ

Ξύσμα πορτοκαλί τριμμένο

Εκτέλεση (για 4-6 άτομα):

Ετοιμάζουμε πρώτα την πανακότα καφέ. Σε μια κατσαρόλα, θερμαίνετε την κρέμα μαγειρικής με τη ζάχαρη καρύδας και τον καφέ και βράζουμε.

Ενώ η κρέμα ζεσταίνεται, γεμίζουμε ένα μικρό ποτήρι με ένα δάχτυλο νερού και το αφήνουμε

Όταν η κρέμα αρχίσει να βράζει, διαλύουμε το άγαρ-άγαρ στο κρύο νερό και προσθέτουμε στην κρέμα. Αφήνουμε να βράσει για μερικά λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Χύνουμε το μείγμα σε μερικά ποτήρια ή καλούπια, χωρίς να τα γεμίζουμε εντελώς.

Αφήστε να κρυώσετε στο ψυγείο για 2 ώρες.

Όταν η πανακότα έχει δέσει, θα είναι έτοιμη να σερβιριστεί. Μπορούμε να την σερβίρουμε σε μικρά ποτήρια, συνοδευόμενα από μια μικρή φλούδα πορτοκαλιού τριμμένη στην κορυφή.

1,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,68€
  • Στοκ: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: ΝΟΥ048
  • Βάρος: 0.20kg

Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 6654017

Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ(χωρίς ΦΠΑ) για δέματα έως 2kg. (Δεν ισχύει για παραγγελίες με προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης).

Δωρεάν επιστροφές εντός 14 ημερών.

Τα προϊόντα αποστέλλονται με Έξοδα Αποστολής Πανελλαδικά, μέσω εταιρείας Courier. H αποστολή των προϊόντων γίνεται αυθήμερον ή την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται ετοιμοπαράδοτα στις αποθήκες της εταιρείας Bioart & παραδίδονται εντός 1-2 ημερών για περιοχές εντός Αττικής & 1-4 εργάσιμων ημερών για παραγγελίες εκτός Αττικής από τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Τα προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης παραδίδονται μόνο με δικά μας μέσα και μόνο εντός Αττικής.

Σε ότι αφορά την αντικαταβολή γίνεται έπειτα από συνεννόηση ανάλογα τον τρόπο μεταφοράς.

Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν που παραλάβατε για ένα διαφορετικό μέγεθος , χρώμα ή σχέδιο μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή της αρχικής σας παραγγελίας, με τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση, για πελάτες Κύπρου & Εξωτερικό τα έξοδα μεταφορικών επιστροφής τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

Σε περίπτωση που ο πελάτης για προσωπικούς λόγους θέλει να επιστρέψει το προϊόν, χωρίς να γίνει η αντικατάσταση του, θα επιβαρυνθεί τα έξοδα επιστροφής(Βλ. υπαναχώρηση).