Menu
Your Cart

OlaBio

Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΣΝΑ002
ΑΛΑΤΑ EPSOM Bob's Best 500gΑΛΑΤΑ EPSOM (θεϊικό μαγνήσιο) χωρίς αλουμίνιοΤα άλατα Epsom είναι μια ανόργανη ένωση που αποτελείται από μαγνήσιο και θειικό άλας, και την ονομασία τους την οφείλουν σε μια αλατούχα πηγή στο Epsom του Surrey, στην Αγγλία. Το μαγνήσιο καθώς και το θειικό άλας έχουν υψηλή απ..
4,39€
Χωρίς ΦΠΑ:3,54€
Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΒΙΟ825
Γλυκάνισο Ολόκληρο ΟλαΒΙΟ 35g ΒΙΟΗ λατινική ονομασία του βοτάνου είναι Pimpinella anisum (Πιμπινέλλα το άνισο). Το συναντούμε ακόμη με το όνομα  Άνισον του Διοσκουρίδου,  Γλυκανθής, Άνισος, Ιλίκιον, Πιμπινέλα κ.α. Ανήκει στην οικογένεια των Σκιαδοφόρων.Είναι φυτό χνουδωτό, ποώδες, μονοετές..
1,65€
Χωρίς ΦΠΑ:1,46€
Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΒΙΟ813
Κανέλλα Κεϋλάνης σκόνη ΟλαΒΙΟ 50g ΒΙΟΗ επιστημονική της ονομασία είναι Cinnamomum zeylanicum (Κιννάμωμον το κεϋλανικό) και ευδοκιμεί στη Νοτιοδυτική Ινδία και την Σρι Λάνκα. Παλιά την ονόμαζαν Σιναμική ή Σιναμόν. Έχει φινετσάτο, διακριτικά μεθυστικό άρωμα και χρώμα θεσπέσιο., που αποτελεί ιδιαίτερη ..
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1,42€
Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΒΙΟ827
Κάρδαμο τριμμένο ΟλαΒΙΟ 25g ΒΙΟΧάρη στις διουρητικές του ιδιότητες, το κάρδαμο είναι ο ιδανικός σου σύμμαχος στην αποβολή των συσσωρευμένων τοξινών μέσω των ούρων, ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει και τα νεφρά.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φυσώδη δυσπεψία και την ανακούφιση των κολικών πόνων. Διεγείρει τη..
1,80€
Χωρίς ΦΠΑ:1,59€
Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΒΙΟ809
Κάρρυ σκόνη ΟλαΒΙΟ 40g ΒΙΟΗ κουρκουμίνη, που βρίσκεται στο κάρυ διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Έτσι το κάρυ αποτελεί σύμμαχο στην καταπολέμηση της γήρανσης του εγκεφάλου λόγω της περιεκτικότητας του σε βιταμίνη Ε η οποία έχει δείξει ότι προστατεύει τα νευρικά κύτταρ..
1,40€
Χωρίς ΦΠΑ:1,24€
Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΒΙΟ828
Κόλιανδρος Ολόκληρος.ΟλαΒΙΟ 40g ΒΙΟΟ κόλιανδρος ανήκει στην κατηγορία των αρωματικών φυτών που χρησιμοποιήθηκαν από τον άνθρωπο από πολύ παλιά. Είναι ένα φυτό που μοιάζει πολύ με τον μαϊντανό και χρησιμοποιείται τόσο για τα φρέσκα φύλλα του, όσο και για τον καρπό του.Ο κόλιανδρος έχει καταγωγή τη Δυ..
1,50€
Χωρίς ΦΠΑ:1,33€
Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΒΙΟ829
Κόλιανδρος τριμμένος ΟλαΒΙΟ 40g ΒΙΟΟ κόλιανδρος ανήκει στην κατηγορία των αρωματικών φυτών που χρησιμοποιήθηκαν από τον άνθρωπο από πολύ παλιά. Είναι ένα φυτό που μοιάζει πολύ με τον μαϊντανό και χρησιμοποιείται τόσο για τα φρέσκα φύλλα του, όσο και για τον καρπό του.Ο κόλιανδρος έχει καταγωγή τη Δυ..
1,50€
Χωρίς ΦΠΑ:1,33€
Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΒΙΟ802
Κουρκουμάς ΟλαΒΙΟ 100g ΒΙΟΕίναι η ρίζα του μπαχαρικού φυτού κουρκουμάς. Μοιάζει στο σχήμα και στην οσμή με την πιπερόριζα με την οποία ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Έχει καφεκίτρινη φλούδα και πορτοκαλί σάρκα.Είναι φυτό πολυετές και ευδοκιμεί στην νότια Ινδία και τις γύρω περιοχές, αλλά καλλιεργείτα..
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1,42€
Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΒΙΟ848
Μπούκοβο ΟλαΒΙΟ 40g ΒΙΟTo μπούκοβο είναι ένα μπαχαρικό που χρησιμοποιείται κυρίως στην περιοχή των Βαλκανίων. Στην Ελλάδα, είναι πιο συνηθισμένο στις βόρειες περιοχές της χώρας, όπου χρησιμοποιείται σε πολλά φαγητά και έχει φανατικούς οπαδούς!Το μπούκοβο προέρχεται από κόκκινες πιπεριές, είτε γλυκές..
1,70€
Χωρίς ΦΠΑ:1,50€
Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΒΙΟ814
Παπαρουνόσπορος ΟλαΒΙΟ 100g BIOΠΡΟΪΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣΟ παπαρουνόσπορος  ή μηκονόσπορος, είναι σπόρος που προέρχεται από τη γνωστή παπαρούνα. Χρησιμοποιείται ευρέως στην αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική, πάνω σε ψωμιά, κουλούρια και μέσα διάφορα γλυκά, όπως το κεντροευρωπαϊκό στρούντελ παπαρο..
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1,42€
Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΒΙΟ810
Πάπρικα γλυκιά ΟλαΒΙΟ 35g ΒΙΟΗ πάπρικα είναι ένα μπαχαρικό με ιδιαίτερη γεύση, το οποίο παρασκευάζεται από το άλεσμα της πιπεριάς Capsicum annum.Έχει γλυκές και καπνιστές ποικιλίες, αποτελεί ιδανική γευστική προσθήκη σε πιάτα με βάση το κρέας και η κατανάλωσή της μειώνει τον κίνδυνο νευροεκφυλιστικώ..
1,65€
Χωρίς ΦΠΑ:1,46€
Πιπέρι καγιέν ΟλαΒΙΟ 35g ΒΙΟ
Διαθέσιμο
Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΒΙΟ824
Πιπέρι καγιέν ΟλαΒΙΟ 35g ΒΙΟ Το πιπέρι καγιέν θεωρείται ο βασιλιάς των μπαχαρικών από την αρχαιότητα. Δεν είναι τυχαίο που οι καυτερές πιπεριές έχουν χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων υγείας. Το πιπέρι καγιέν θεωρείται ότι κατέχει..
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1,42€
Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΒΙΟ811
Πιπέρι μαύρο ολόκληρο ΟλαΒΙΟ 100g ΒΙΟΤο μαύρο πιπέρι προέρχεται από τον καρπό του Piper nigrum, που καλλιεργείται αποκλειστικά για την παραγωγή του μπαχαρικού. Ο καρπός συλλέγεται πριν ωριμάσει και αποξηραίνεται, αποκτώντας έτσι το μαύρο χρώμα του.Η Ινδία, όπου το φυτό είναι γηγενές, παραμένει πρώτη..
2,20€
Χωρίς ΦΠΑ:1,95€
Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΒΙΟ806
Πιπέρι μαύρο τριμμένο ΟλαΒΙΟ 100g ΒΙΟΤο μαύρο πιπέρι προέρχεται από τον καρπό του Piper nigrum, που καλλιεργείται αποκλειστικά για την παραγωγή του μπαχαρικού. Ο καρπός συλλέγεται πριν ωριμάσει και αποξηραίνεται, αποκτώντας έτσι το μαύρο χρώμα του.Η Ινδία, όπου το φυτό είναι γηγενές, παραμένει πρώτη..
2,40€
Χωρίς ΦΠΑ:2,12€
Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΒΙΟ805
Ρίγανη άγρια Ελληνική ΟλαΒΙΟ 65g ΒΙΟ Είναι βότανο με ευρεία χρήση τόσο σε παραδοσιακά ιάματα όσο και στη μαγειρική. Σαν διεγερτικό εφιδρωτικό χρησιμοποιείται στη θεραπεία κρυολογημάτων και γρίπης. Οι αντισηπτικές ιδιότητες του φυτού το κάνουν χρήσιμο στη θεραπεία προβλημάτων στόματος και λαιμού..
2,10€
Χωρίς ΦΠΑ:1,86€
Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΒΙΟ803
Τζίντζερ (Πιπερόριζα) σκόνη ΟλαΒΙΟ 50g ΒΙΟΗ φαρμακευτική του ονομασία είναι Zingiber officinale (Ζιγγίβερι το φαρμακευτικό). Το συναντούμε με τα ονόματα Ζιγγίβερι ή πιπερόριζα.Η καταγωγή του είναι από την τροπική Ασία και χρησιμοποιείται στη Δύση εδώ και 2000 χρόνια. Είναι ξηρό και καυτό βότανο που ..
1,50€
Χωρίς ΦΠΑ:1,33€
Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΒΙΟ399
Τοματάκια ολόκληρα αποφλοιωμένα ΟλαΒΙΟ 400g ΒΙΟΒιολογικά τοματάκια αποφλοιωμένα είναι εξαιρετικά πρακτικά. Συνδυάζει όλο το άρωμα και τη γεύση της φρέσκιας τομάτας. Η πρακτική συσκευασία τα καθιστά ακόμα πιο ευέλικτα. Ιδανικά για την κατασκευή σαλτσών, dips ή ως βάση για πίτσα.Συστατικά: φρέσκες τομ..
1,70€
Χωρίς ΦΠΑ:1,50€
Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΒΙΟ861
Τσουκνίδα  ΟλαΒΙΟ 25g ΒΙΟ Οι τσουκνίδες παίρνουν τα μέταλλα, συμπεριλαμβανομένου του σιδήρου από το χώμα και αποτελούν καλό τονωτικό για την αναιμία. Η περιεκτικότητα του φυτού σε βιταμίνη C εξασφαλίζει την απορρόφηση του σιδήρου από το σώμα. Καθαρίζει το ουρικό οξύ από τον οργανισμό και έ..
1,50€
Χωρίς ΦΠΑ:1,33€
Αλάτι Ιμαλαϊων χονδρό ΟλαΒΙΟ 500g
Νέο
Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΒΙΟ817
Αλάτι Ιμαλαϊων χονδρό ΟλαΒΙΟ 500gΗ πλούσια περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία του αλατιού Ιμαλαΐων μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να αποτοξινωθεί. Το αλάτι Ιμαλαΐων περιέχει περισσότερα από 80 μέταλλα και στοιχεία, όπως κάλιο, σίδηρο και ασβέστιο. Όλα αυτά τα μέταλλα βοηθούν τη φυσική διαδικασία α..
0,90€
Χωρίς ΦΠΑ:0,80€
Αλάτι Ιμαλαϊων ψιλό ΟλαΒΙΟ 500g
Νέο
Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΒΙΟ816
Αλάτι Ιμαλαϊων ψιλό ΟλαΒΙΟ 500gΈνα από τα υψηλότερης ποιότητας και πιο αγνά αλάτια θεωρείται το αλάτι Ιμαλαΐων το οποίο και συνιστάται από την Αγιουρβεδική Ιατρική ως εκείνο με τις καλύτερες βιοχημικές και βιοενεργητικές ιδιότητες. Το αλάτι αυτό λίγο αυθαίρετα ονομάζεται "Ιμαλαΐων" μια και στην πραγ..
0,90€
Χωρίς ΦΠΑ:0,80€
ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΒιοΥγεια 75g
Νέο
Προμηθευτής: OlaBio Κωδικός: ΒΙΟ819
ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΒιοΥγεια 75gΈνα φυσικό προϊόν με πολλές υποσχέσεις χάρη της μοναδικής του κρυσταλλικής δομής, αντιγράφει την δομή ενός «τυπικού κυττάρου με τεράστια θα λέγαμε χυμοτόπια» που παγιδεύουν μέταλλα και οργανικές ενώσεις τις οποίες αποσύρει με ασφάλεια από το σώμα και αυτό επειδή ο Ζεόλιθος είναι..
4,40€
Χωρίς ΦΠΑ:3,55€
Εμφάνιση 1 έως 21 από 21 (1 Σελ.)