ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Λυκόβρυση, Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021  

ΒΡΑΒΕΥΣΗ VEGAN AWARDS 2022

Με δεδομένη τη δέσμευση μας ως προς τη διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας και τη στήριξη μας στο κίνημα για μια καλύτερη διατροφή, η εταιρεία μας συμμετείχε και στα φετινά VEGAN AWARDS Innovative Products and Services 2022. Η συμμετοχή μας έγινε με μια ομάδα προϊόντων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα οποία αναγνωρίστηκαν ευρέως από την κριτική επιτροπή.

 

Η τελετή απονομής, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο St Astra Roof Top Restaurant του Radisson Blu Park Hotel, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.


 

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι οι υποψηφιότητές μας στα Vegan Awards 2022 έχουν βραβευθεί ως ακολούθως:

1. Food & Beverage

1.16 Spreads, Dips & Sauces without Certification

Μείγμα για πάνκεϊκς χωρίς γλουτένη  BIO WERZ

BRONZE

1. Food & Beverage

1.16 Snack without Certification

Σοκολάτα Nirwana Vegan BIO RAPUNZEL

SILVER

1. Food & Beverage

1.16 Ready Meal without Certification

Μανιταρόπιτα ντίνκελ με κινόα & υπερτροφές Vegan BIO ΓΕΥΣΙΣΤΡΑΤΗ

SILVER

1. Food & Beverage

1.8. Vegan Beverage / Drink

Smoothie καρύδας original Vegan GENUINE COCONUT

GOLD

 

Επιπλέον, η εταιρεία BIOART βραβεύτηκε ως VEGAN COMPANY OF THE YEAR, στα πλαίσια της αμέριστης αφοσίωσης και στήριξης της στον vegan τρόπο ζωής. Για την κορυφαία αυτή διάκριση, η κ. Καρακινάρη Ελένη, PR manager της εταιρείας BIOART δήλωσε τα ακόλουθα:

«Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και συγκίνηση, υποδεχτήκαμε και την κορυφαία διάκριση για την εταιρεία BIOART, ως VEGAN COMPANY OF THE YEAR. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να αναγνωρίζεται η προσπάθεια όλων αυτών των ετών στο χώρο των vegan τροφίμων.

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για τα βραβεία που δόθηκαν στα προϊόντα μας και ειδικότερα του βραβείου για την “Μανιταρόπιτα Ντίνκελ με Κινόα & Υπερτροφές Vegan BIO” εξ ολοκλήρου δικής μας παραγωγής. Με το πέρασμα των ετών διαπιστώνω ότι τα οφέλη του να είσαι vegan είναι τόσο εκτυφλωτικά προφανή. Το πάθος μας για υγιεινή διατροφή, για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και για καθαρό περιβάλλον είναι αυτό που μας κινητοποιεί να γινόμαστε καλύτεροι. Δεν είναι θέμα ηθικής, είναι απλώς η θέληση προστασίας της ανθρώπινης φυλής!

Στόχος της BIOART είναι να καλύψει κάθε απαίτηση στις διατροφικές ανάγκες και την προσωπική φροντίδα των καταναλωτών που έχουν κάνει την ουσιαστική επιλογή να είναι vegan ή Vegan Friendly .»

 

Το πάθος μας για υγιεινή διατροφή, για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και για καθαρό περιβάλλον μας δίνει κίνητρο για να θέτουμε υψηλότερους στόχους. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε συνοδοιπόρους σε αυτό το όραμα.

Με εκτίμηση

BIOART