Menu
Your Cart
Καλέστε μας τώρα
210 2838632

Κακάο Σκόνη (αποβουτυρωμένο) Naturata 125g ΒΙΟ

Κακάο Σκόνη (αποβουτυρωμένο) Naturata 125g ΒΙΟ
Κακάο Σκόνη (αποβουτυρωμένο) Naturata 125g ΒΙΟ


Κακάο Σκόνη (αποβουτυρωμένο) Naturata 125g ΒΙΟ

ΠΡΟΪΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

- FAIR TRADE 

Άριστης ποιότητας με υπέροχο άρωμα και γεύση.

Συστατικά: Κακάο αποβουτυρωμένο (10-12% λιπαρά). Προϊόν Δικαίου Εμπορίου.

Δοκιμάστε το σε κέικ τούρτες, επιδόρπια όπως πουτίγκα σοκολάτας, μπισκότα και άλλα γλυκά ή για να φτιάξετε ρόφημα ζεστής σοκολάτας με λίγη κρέμα.

Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Μετά το άνοιγμα κλείνετε καλά τη συσκευασία.

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν: βλ. συσκευασία.

Πιστοποίηση DE- 001

Προϊόν :Naturata - Γερμανία

Διατροφικά στοιχεία:ΑΝΑ 100g
Ενέργεια1.379 kJ / 330 kcal
Λιπαρά11,0  g
Εκ των οποίων κορεσμένα 6,9 g
Υδατάνθρακες15,0 g
Εκ των οποίων σάκχαρα0,3 g
Πρωτεΐνες28,0 g
Φυτικές ίνες0,0 g
Αλάτι0,10 g


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
3,76€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,33€
  • Στοκ: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: NTR303
  • Βάρος: 0.12kg
  • MPN: 4024297467380

Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 6654017

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα άνω των 50 ευρώ(χωρίς ΦΠΑ).

Δωρεάν επιστροφές

Τα προϊόντα αποστέλλονται με Έξοδα Αποστολής Πανελλαδικά, μέσω της εταιρείας ACS Courier. H αποστολή των προϊόντων γίνεται αυθήμερον ή την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται ετοιμοπαράδοτα στις αποθήκες της εταιρείας Bioart & παραδίδονται εντός 1-2 ημερών για περιοχές εντός Αττικής & 1-4 εργάσιμων ημερών για παραγγελίες εκτός Αττικής από τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

Σε ότι αφορά την αντικαταβολή γίνεται έπειτα από συνεννόηση ανάλογα τον τρόπο μεταφοράς.

Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν που παραλάβατε για ένα διαφορετικό μέγεθος , χρώμα ή σχέδιο μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή της αρχικής σας παραγγελίας, με τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση, για πελάτες Κύπρου & Εξωτερικό τα έξοδα μεταφορικών επιστροφής τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

Σε περίπτωση που ο πελάτης για προσωπικούς λόγους θέλει να επιστρέψει το προϊόν, χωρίς να γίνει η αντικατάσταση του, θα επιβαρυνθεί τα έξοδα επιστροφής(Βλ. υπαναχώρηση).

Ετικέτες: ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ , ΡΟΦΗΜΑΤΑ ,